Ανοικτή επιστολή της Έφης Π. Κουτσοβασίλη

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι Επαγγελματίες,

Επιθυμώ με την παρούσα επιστολή, να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να συμμετέχω στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που θα πραγματοποιηθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, με το συνδυασμό «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» του Νίκου Λεβετσοβίτη.

Μετά από δεκαετίες συνεχούς, συνεπούς και επιτυχημένης σταδιοδρομίας ως επαγγελματίας, πάντα στην ελεύθερη αγορά,  έχω τη διάθεση και μπορώ να δουλέψω για το κοινό καλό μέσα από μία Ανανεωμένη, Υπεύθυνη και Αποφασισμένη διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Μία διοίκηση που θα συνδυάζει τη Γνώση, την Εμπειρία και το Όραμα, για να δώσει στο Ε.Ε.Α., τη νέα πνοή που χρειάζεται, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις στα προβλήματα των κλάδων μας.

Νοιώθω ότι οι άνθρωποι που έχουμε αποφασίσει να προσφέρουμε, πρέπει τώρα να μπούμε στο «στίβο της μάχης». Τώρα που η εμπλοκή με τα κοινά δεν είναι «μόδα», τώρα που η εποχή είναι δύσκολη και η εκπροσώπηση στο Ε.Ε.Α απαιτεί τόλμη και θετική ενέργεια, συνδυασμένη με μεράκι και γνώση.

Είμαι παρούσα γιατί είναι η ώρα για τους ανθρώπους της δουλειάς, της δράσης και των λύσεων. Στο πλαίσιο αυτό σας καλώ να συμμετάσχετε στις εκλογές του Ε.Ε.Α.  και να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Με τη δική σας δύναμη θα δώσω τη μάχη μου για ένα Επιμελητήριο  πραγματικό σύμμαχο και συνεργάτη των μελών του.

Θέλω, Τολμώ, Αλλάζω

Έφη Π. Κουτσοβασίλη
Οικονομολόγος – Μεσίτης Ασφαλίσεων
Υποψήφια Σύμβουλος – τμήμα Υπηρεσιών στις εκλογές του Ε.Ε.Α.
2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2017